lunes , septiembre 24 2018
Noticias Destacadas
Inicio / Opinión / 16 ANYS D’ESQUERRA UNIDA A L’AJUNTAMENT DE COCENTAINA (1999-2015)
16 ANYS D’ESQUERRA UNIDA A L’AJUNTAMENT DE COCENTAINA (1999-2015)
Ferran Albors ha sido durante 16 años edil en Cocentaina

16 ANYS D’ESQUERRA UNIDA A L’AJUNTAMENT DE COCENTAINA (1999-2015)

En primer lloc, després d’aquest llarg recorregut, vull donar les gràcies a tots els veïns i veïnes del nostre municipi, sense cap excepció, per haver-me donat l’oportunitat de treballar per Cocentaina en aquestes quatre legislatures.

En segon lloc, vull deixar clar que, durant aquests anys, ESQUERRA UNIDA en tot moment ha realitzat les tasques en el consistori des de l’honestedat, la sinceritat i la transparència, i que ha realitzat propostes i projectes on moltes vegades hem encertat i, en moltes altres, ens hem equivocat, perquè el que no fa propostes no s’equivoca mai.

Des de l’any 1999, com a regidor d’ESQUERRA UNIDA al nostre Ajuntament, hem format part de l’equip de govern amb diferents responsabilitats i delegacions:

Regidor de Personal, Neteja Viària i Residus, Participació Ciutadana, Comerç, Mercat, Policia i Trànsit, Sanitat, i Medi Ambient.

Membre del Consorci de residus del Pla Zonal XIV; membre de la Junta Rectora del Parc Natural de la Serra de Mariola; membre del Consell de Salut i de la Comissió de Promoció de la Salut del Departament de Salut d’Alcoi; membre de la Junta de Govern com a tinent d’alcalde, realitzant projectes i propostes com ara:

Regularització de la plantilla de personal de l’Ajuntament, i la creació de les borses de treball pertinents. Jornada laboral de 35 hores. Catalogació i valoració dels llocs de treball. Regularització del personal laboral de Ràdio Cocentaina, Nou Mercat. Estudi del comerç local. Implantació de la recollida selectiva de residus i construcció de l’Ecoparc. Ordenança reguladora del Mercat dels dijous. Pla estratègic del comerç local. Ordenança reguladora de Neteja Viària. Reglament de Participació Ciutadana. Posada en marxa del Sintrón al Centre de salut, i a més a més, es vam oposar al projecte urbanístic del Poble Nou de Sant Rafel, i a la pujada de l’impost de bèns inmobles.

Hem realitzat convenis de col·laboració amb les entitats següents: Fapas en el Projecte Canyet per a la recuperació dels voltors a la nostra zona; Fundació Limne per a analitzar les aigües del riu Serpis i tallers escolars sobre la naturalesa; Grup d’amics de la Natura per a la Custòdia del Territori del Mas de Llopis; jornades de naturalesa com el Dia de l’Arbre juntament amb el Centre Excursionista Contesta i Avinença, i amb la Protectora d’animals d’Ibi per a l’arreplega i protecció dels animals al terme municipal, com també la col·laboració amb el seu Grup de voluntariat, dedicat a fer prendre consciència a les persones contra el maltractament i abandó dels animals i fomentar la seua adopció.

Aprovació del PLA DE PREVENCIÓ D’INCENDIS FORESTALS DEL TERME MUNICIPAL a finals de l’any 2014. Projecte amb el Centre Excursionista Contestà per a la col·locació de cartells a la totalitat de les FONTS del PRV37 per donar informació als senderistes, on figura el nom de la font i l’altitud. Participació en la gestió de la recuperació de fonts de la Mariola al terme municipal. Campanya, juntament amb la Regidoria de Residus, per a reciclar L’OLI USAT. Gestió de la subvenció de Diputació per a LA INSTAL·LACIÓ D’APARCA-BICIS. Gestió de la subvenció de la Conselleria d’Ocupació amb el PROGRAMA PAMER i PLA CONJUNT D’OCUPACIÓ de la Conselleria, la Diputació i l’Ajuntament PER AL MANTENIMENT I LA PREVENCIÓ D’INCENDIS. TALLER D’OCUPACIÓ en l’especialitat de treballs forestals. Actuacions per a l’autorització de l’ÀREA RECREATIVA DE SANT CRISTÒFOL i SANTA BÀRBARA, amb adequació dels paellers de SANT CRISTÒFOL al decret regulador. Actuacions molt importants en el BROT DE LA LEGIONEL·LA. Realització de L’ÀREA DE TALLAFOCS AL CAMÍ DE LA BORONADA. CURS DE LICORS amb el biòleg Tono Belda. Proposta per a la posada en marxa de la VIA VERDA, on s’inclou l’accès dels vianants a l’Alcudia.

Tots sabem que estem passant temps molt difícils i que moltes famílies estan en situacions molt complicades, amb un futur molt incert, com a conseqüència de la crisi econòmica que estem travessant, una crisi que no hem creat nosaltres, i que ESQUERRA UNIDA ha sigut l’únic partit que ha portat, i portarà, polítiques d’esquerra per a eixir de la crisi, donant alternatives sense atacar les necessitats bàsiques de la ciutadania.

En les passades eleccions ESQUERRA UNIDA va prendre la decisió de formar part de la coalició electoral GUANYAR COCENTAINA, on mantenim intactes els principis de l’esquerra, confluint amb altres formacions polítiques i persones independents, compromeses amb aquests mateixos valors, defensa dels serveis públics, de la sanitat, de l’educació, de les pensions, de l’atenció a les persones dependents, dret a la vivenda i al treball digne, i en aquest context ens trobàreu en el futur. Avui ens trobem que el nostre municipi ha exercit el dret democràtic amb el seu vot en les urnes i, per tant, és més plural. Des de GUANYAR COCENTAINA treballarem des de la participació ciutadana, la transparència i amb el diàleg per buscar el màxim consens possible. Per això, estarem vigilants des de la nostra humil oposició, recolzant les propostes que considerem bones per als nostres veïns i veïnes, i serem molt bel·ligerants amb aquelles que no s’ajusten als nostres principis assemblearis.

A partir d’aquests moments, les dones i els homes de GUANYAR COCENTAINA animen a aquells que tinguen la responsabilitat de governar, que valoren la situació d’excepcionalitat i tinguen la suficient sensibilitat i tacte per a arribar als consensos que necessita el nostre municipi.

Signat: Ferran Albors i Jordà

Acerca de Cope Alcoy

Deja un Comentario

Tu dirección de email no será publicada. Required fields are marked *

*

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates