martes , septiembre 18 2018
Noticias Destacadas
Inicio / Opinión / Ajudeu-nos a fer una Cocentaina pròspera i justa
Ajudeu-nos a fer una Cocentaina pròspera i justa
Jordi Pla i Xavier Anduix, tras las primarias de la formación política

Ajudeu-nos a fer una Cocentaina pròspera i justa

Artículo de Opinión de Xavier Anduix, alcaldable de Compromís-Col.lectiu 03820

Socarrades i socarrats, Cocentaina pot tindre un futur pròsper, just i sostenible, molt diferent de l’emergència econòmica i social que patim ara mateix. Més de 1.300 persones del nostre poble estan sense treball. La indústria desapareix, l’agricultura no dóna per a viure i cada dia tanca un comerç. Centenars de famílies contestanes passen dificultats per afrontar necessitats bàsiques: aigua, llum, material escolar, inclús menjar. Moltes tenen dependents que necessiten atenció constant. Les ajudes són escasses i arriben tard, quan arriben.

Les associacions i la caritat cobreixen amb molt d’esforç algunes necessitats, però cal una actuació més eficaç per part de les institucions que paguem entre totes i tots. Vivim una situació greu, que ens pot dur a la ruïna total. Per això l’hem d’afrontar amb intel·ligència i valentia.

agilitzarEM DES DE L’AJUNTAMENT el suport a les persones necessitades I FER UN PLA DE XOC PER L’OCUPACIÓ I LA DINAMITZACIÓ DE L’ECONOMIA CONTESTANA. Dignificarem i modernitzarem els polígons per a la instal·lació de noves indústries. Aprofitarem el potencial de Cocentaina per a desenvolupar un vertader turisme d’interior: la ubicació estratègica, el patrimoni historicoartístic i natural, la nostra gastronomia tradicional, l’excel·lent producció agrícola, l’oferta hostalera, comercial i de serveis. Promourem l’obertura de nous comerços i empreses i la rehabilitació d’habitatges, especialment per a joves i al centre històric. Tinc la sort de coordinar un equip capacitat per a transformar Cocentaina, amb la vostra ajuda, en el poble pròsper, just i sostenible que les socarrades i socarrats mereixem.

Us convidem a la festa de cloenda de la campanya que farem aquest divendres 22 de maig, a les 20:30, a la plaça de l’Alcalde Reig (davant del Bosco I). Gaudirem de les actuacions d’ANDREU VALOR i del grup TARANNÀ, i d’una picadeta. No us perdeu aquest esdeveniment, tant els que desitgeu un canvi a millor, per al nostre Ajuntament i per a Cocentaina, com els que encara esteu dubtant a qui donareu la vostra confiança en les URNES amb el vostre VOT. Segur us convencereu que la millor opció és COL·LECTIU 03820 – COMPROMÍS per Cocentaina. Comptem amb vosaltres!

Acerca de Cope Alcoy

Deja un Comentario

Tu dirección de email no será publicada. Required fields are marked *

*

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates