domingo , junio 24 2018
Noticias Destacadas
Inicio / Opinión / I ens pregunten que qui som…
I ens pregunten que qui som…
Bernardo Pérez, será el candidato de Guayem Cocentaina

I ens pregunten que qui som…

Artículo de opinión de Bernardo Pérez, alcaldable de Guanyem Cocentaina 

Després de mesos de treball, assembles, reunions de debats i discussions; de dificultats i, afortunadament, confluències. D’elaboració d’un codi ètic, d’un manifest; de l’elecció dels candidats ens unes primàries obertes… està tot preparat!

Si algú ens pregunta, i vosaltres qui sou?

Som gent normal que aspirem al bé comú i a la defensa dels drets i les llibertats. Defensem allò que és públic, que ens pertany a totes i tots. Defensem la dignitat. Som dones i hòmens compromesos amb idees progressistes. Defensem la sanitat, l’educació de qualitat, les pensions i la Llei de la Dependència com a pilars de l’Estat del Benestar. Som gent d’esquerres vinculades a partits polítics i gent independent amb aspiracions de transformar la societat. Treballadores i treballadors de diferents sectors de la societat: ensenyament, tèxtil, administratius, funcionaris, comerç, mestresses de casa, jubilats i jóvens que veuen vindre un futur incert i amb preocupació.

En definitiva som dones i hòmens amb inquietuds polítiques que conflueixen baix un mateix objectiu: GUANYAR COCENTAINA des de la ciutadania per la ciutadania. I estem convençuts que les nostres inquietuds confluiran amb la majoria de veïns i veïnes, gent del poble que busca el bé comú.

Amb participació, amb treball i esforç junt a la majoria social, podem GUANYAR COCENTAINA, el poble que tu decideixes.

Acerca de Cope Alcoy

Deja un Comentario

Tu dirección de email no será publicada. Required fields are marked *

*

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates