sábado , octubre 20 2018
Noticias Destacadas
Inicio / Opinión / Posem-nos a treballar
Posem-nos a treballar

Posem-nos a treballar

Article d´Opinió d’Aleixandre Sanfrancisco, regidor de Guanyar Alcoi

La iniciativa de convocar una reunió oberta al Centre Ovidi Montllor, per explicar el públic en general les possibilitat reals de canviar de subministrador d’energia elèctrica, optant per una cooperativa de proximitat, que només subministra energia verda, no ha agradat als companys del PP. El motiu, sembla ser, que en l’esmentada reunió va aparèixer el logo dels qui ho organitzaven: Guanyar Alcoi.

En la reunió les persones que ho vulgueren van poder, mostrant l’últim rebut, ser assessorats de forma particular, respecte l’estalvi que suposaria el canvi de companyia elèctrica.

Que la demanda d’energia verda s’incremente en detriment de les que no ho són, no és important; que es redueixen les emissions de CO2, tampoc importa; ajudar a tancar les centrals nuclears el més aviat possible, no mereix atenció. El que realment importa és l’aparició d’un determinat logo en la xarrada. Els partits polítics no podem posar damunt la taula possibilitats reals, i realitzables de manera immediata per canviar les coses. Hem de ser com marques blanques, i les empreses també.

Sr. Tormo: si vosté haguera acudit a la reunió -per cert, vàrem convidar a tots els grups polítics de l’Ajuntament- hauria comprovat que allí no es va fer cap cosa que es puguera titllar de partidista. Si que és veritat que els regidors de Guanyar que acudírem no ens posàrem cap careta per evitar ser reconeguts.

La politització (o més ben dit, la ‘partidització’) la posa vosté, no nosaltres. Tampoc pensem amagar-se. Els convide a posar-se al davant d’iniciatives que aporten possibilitats reals, legals, d’aplicació fàcil i immediata per millorar l’impacte ambiental de qualsevol activitat humana. Encara que allí aparega el seu logo.

Per cert, eixa sensibilitat del PP local respecte la legalitat vigent, que bé ens hauria vingut i quants diners ens hauríem estalviat, d’haver estat present quan el seu partit va decidir tirar endavant La Rosaleda i Serelles, per no fer-ho mes llarg.

Acerca de Cope Alcoy

Deja un Comentario

Tu dirección de email no será publicada. Required fields are marked *

*

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates