lunes , octubre 15 2018
Noticias Destacadas
Inicio / Opinión / Torna-li la trompa al xic!
Torna-li la trompa al xic!
Eli Aleix en La Mañana de Cope Alcoy

Torna-li la trompa al xic!

Article d´Opinió d´Eli Aleix Coordinadora de Guanyar Cocentaina

Ho diu la dita popular: torna-li la trompa al xic!

És curiós com l’alcaldessa justifica que assumeix la Regidoria d’Educació tornant a traure el tema de les alliberacions i, és clar, critica tota l’oposició.

Guanyar Cocentaina sempre hem entés que aquest ajuntament no pot funcionar amb una única persona alliberada. Es necessita una mínima estructura per el bon funcionament i aquesta és la raó de la nostra insistència en treballar, tots els partits, per poder tindre un Reglament Orgànic municipal (Rom) on quede clar l’estructura que volem. Així, es solucionaria el que està passant ara i, en el futur, l’estructura municipal no dependria de qui estiga en el govern.

També tenim clar que quan es pren la decisió de presentar-se en una llista electoral, es fa per vocació política, assumint totes les conseqüències, sabent que no es fàcil combinar la feina en la responsabilitat que comporta portar àrees, es una càrrega que s’assumeix quan estas en una llista electoral.

Guanyar Cocentaina té un sol regidor que també està treballant i no per això deixa de complir amb les seues obligacions i responsabilitats. Fins i tot estem gestionant algun projecte en companya de l’equip de govern, com es l’eliminació de barreres arquitectòniques en el Centre Cultural el Teular.

D’altra banda no entenem com es posen entrebancs per dur a terme alguns projectes dient que el pressupost és molt ajustat i, en canvi, per cobrar jornals no hi ha cap problema. En què quedem? Hi ha o no hi ha diners? O tal vegada depén per a què siguen?

Per tot això li demanem, a l’alcaldessa, que quan torne a parlar amb to despectiu de Guanyar Cocentaina -que també és oposició- conte tota la veritat,

Aquesta història dels sous polítics i les dedicacions exclusives ja fa massa olor de victimisme.

Acerca de Cope Alcoy

Deja un Comentario

Tu dirección de email no será publicada. Required fields are marked *

*

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates