Major control per a les carrosses que desfilen en les Entrades d’Alcoi

L’Associació de Sant Jordi vol implantar un sistema de control per a les carrosses i plataformes amb la finalitat que els elements que participen en les Entrades de Moros i Cristians reunisquen totes les condicions de seguretat. La mesura persegueix evitar que passen fets com l’ocorregut enguany quan el Capità Cristià va caure en plena desfilada res més enfilar la Plaça d’Espanya i després de rebre les claus de la ciutat.

Així ho va assegurar dimecres en l’espai #LaNostraFesta de COPE ALCOI el President de la màxima entitat festera, Juan José Olcina. Aquest últim va recordar que la seguretat dels participants en les Entrades és una prioritat igual que va fer referència al fet que situacions com les del 22 d’abril no es poden permetre en la Festa alcoiana. El President va detallar la mesura que sobre aquest tema volen impulsar des del Casal «implantarem que siga un enginyer qui visite el procés de fabricació per a després emetre un certificat que garantisca que aqueixa carrossa està en condicions de suportar el pes que ha de suportar o fer l’esforç que ha de fer», comentava Juan José Olcina.

Durant l’entrevista concedida a Cope Alcoi, el President de l’Associació de Sant Jordi va fer balanç també de l’última edició de la trilogia festera igual que va desgranar tot el que va esdevindre en l’Assemblea econòmica de la institució celebrada la setmana passada. Juan José Olcina va parlar dels resultats que va llançar l’auditoria i també de la crisi que ha viscut el si de l’entitat en els últims mesos després de la dimissió del seu vicepresident econòmic. Finalment va comentar tot el que es va destacar en la segona part de l’assemblea, celebrada dijous passat, en relació als preparatius de la pròxima edició de les Festes de Moros i Cristians en honor a Sant Jordi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *