‘Mediodía Cope’ Alcoi divendres 7 de juliol 2023 (14:20h)

Hui divendres hem parlat de l’onada de calor que patirà Alcoi la pròxima setmana. També hem destacat les dates en les quals se celebraran les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi de l’any que ve.

Les Festes de Moros i Cristians 2024 seran finalment els dies 20, 21 i 22 d’abril. Així ho ha aprovat per unanimitat el Consell Econòmic i Social (CES) d’Alcoi, que es va reunir aquest dimecres 5 de juliol.

D’aquesta manera, els festius locals seran el dissabte 20 d’abril i el dilluns 22. En el Consell es va valorar la proposta que va fer l’Associació de Sant Jordi perquè la Trilogia se celebrara del 21 al 23 d’abril, però finalment s’ha avançat un dia.

En eixe cas, mancant que s’aproven les dates en el Ple Municipal del dia 14 de juliol, les Festes de 2024 quedaran de la següent manera. El divendres 19 d’abril serà el Dia dels Músics; el dissabte 20, l’Entrada; el diumenge 21, Sant Jordi, i el dilluns 22, l’Alardo.

I el 23 d’abril, vertader Dia del patró, serà el dia del descans, encara que no serà festiu i per a molts tocarà treballar.

Dia 19 d’abril, festiu a Cocentaina

A Alcoi es celebrarà el Dia dels Músics, però el 19 d’abril és festiu a Cocentaina, ja que coincideix amb el Dia de la Mare de Déu del Miracle.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *