Alcoi afronta una nova setmana calorosa amb màximes que tornaran als 40 graus

Arranca la tercera setmana del mes de juliol i la calor serà de nou la protagonista tant a Alcoi com en els municipis de les nostres comarques. Tot això després d’un cap de setmana on el dissabte, per exemple, es van fregar els 37 graus a L’Orxa durant l’Entrada de les seues festes patronals en honor a Santa María Magdalena.

Hui dilluns començarem precisament la setmana amb cels clars i predomini del sol així com temperatures màximes que arribaran als 37 graus en les hores centrals del dia sent les mínimes de 21 al llarg de la matinada. A partir de demà tornem als 40 graus, segons la previsió de l’AEMET, en un dimarts que tornarà a estar marcat pel sol al costat d’unes temperatures mínimes que arribaran als 23 graus al llarg de la matinada. El dimecres seguirem amb temperatures altes en les hores centrals del dia i les màximes arribaran als 39 graus en aquest dia amb mínimes de 25. Serà una jornada d’alternança de núvols i clars en la qual la mateixa AEMET, igual que demà, mantindrà actiu l’avís groc per forta calor. Ja el dijous s’esperen a Alcoi 37 graus en un nou dia amb alternança de núvols i clars en el qual les mínimes baixaran una mica fins a situar-se en els 22 graus. De cara al cap de setmana millorarà relativament la situació però no gaire perquè divendres i dissabte les temperatures seran de 34 i 32 graus, respectivament; sense tot just canvis en les mínimes.

El diumenge serà el torn d’anar a votar en unes Eleccions Generals que, per primera vegada en la història de la Democràcia a Espanya, se celebren en ple estiu. Per al dia de la convocatòria electoral s’espera alternança de núvols i clars amb màximes de 35 graus en les hores centrals del dia estant previstes les mínimes de 21. Calor de canícula en un dia en què els col·legis electorals estaran oberts des de les nou del matí i fins a les huit de la vesprada de manera ininterrompuda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *