Laia Santamaria accedeix a la presidència de Jovempa Alcoià-Comtat

L’Associació de Joves Empresaris de l’Alcoià i el Comtat (JOVEMPA) ha renovat la seua junta directiva en el transcurs d’Assemblea General Ordinària i Electoral que va tindre lloc el passat 14 de desembre en un conegut restaurant de la nostra ciutat. Allí es va materialitzar també l’elecció de l’advocada Laia Santamaria com a nova presidenta de l’entitat, la qual agafa el relleu de Javier Expósito.

Santamaria estarà al capdavant de Jovempa per al període 2023/2025 i serà la primera dona a estar al capdavant d’aquesta responsabilitat a les nostres comarques. La nova presidenta afronta amb il·lusió el repte i manifesta les ganes de continuar el llegat del seu antecessorper a continuar ajudant i fent costat a l’empresariat de la nostra comarca i amb noves idees per a continuar consolidant l’associació. També treballarem per a animar a més joves dones empresàries a unir-se i al fet que prenguen càrrecs en juntes directives“, va dir.

En la seua intervenció va agrair a Javier Expósito el treball i la dedicació d’aquests anys i l’haver confiat en ella per a acompanyar-li durant la seua candidatura com a vicepresidenta i tresorera. També va expressar la seua gratitud la junta que li acompanyarà durant l’etapa de presidència, una directiva en la qual figuren Pau Sanchis Tarrazó (Vicepresident i tresorer) així com Rafa Figuerola Miralles (Secretari). Per davant nous reptes per a atendre les necessitats dels joves empresaris de la zona però també continuar treballant perquè Jovempa siga punt de trobada del talent empresarial jove que es genera en les poblacions de l’Alcoià-Comtat.

Recordar que Javier Expósito, el president que precedeix a Laia Santamaría, va arribar al càrrec després de l’estiu de 2020 agafant en aquell moment el llegat del contestà Quino Palací. Després d’una primera etapa de dos anys va renovar en 2022 per un altre període més que finalitza ara amb la constitució d’aquesta nova junta directiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *