Aquest és el calendari laboral de la Comunitat Valenciana per a 2025

El Consell ha aprovat el decret pel qual es determina el calendari laboral d’aplicació en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana per a l’any 2025. En ell es recullen 12 festes laborals de 2025 que tindran caràcter retribuït i no recuperable i que seran les següents: 1 i 6 de gener, 19 de març, 18 i 21 d’abril, 1 de maig, 15 d’agost, 9 d’octubre, 1 de novembre i 6, 8 i 25 de desembre. Aquests dies festius abasten tant celebracions religioses com civils, reflectint la diversitat cultural i tradicions de la regió. La festivitat de Sant Joan, dimarts 24 de juny, tornarà a ser festiu però recuperable.

A més d’aquestes 12 festivitats, el calendari laboral es completarà amb dues festes de caràcter local, que seran determinades per les diferents corporacions locals de la Comunitat Valenciana. D’aquesta manera, es compliran les 14 festivitats que estableix l’Estatut dels Treballadors, garantint així el dret dels empleats a gaudir d’aquests dies de descans addicional en les seues respectives localitats.

L’aprovació d’aquest calendari laboral és una mesura esperada cada any, ja que permet a les empreses i treballadors planificar amb antelació les seues activitats i temps de descans. Des del Consell han destacat la importància de respectar i complir amb aquest calendari per a assegurar el benestar dels treballadors i el correcte funcionament de les activitats econòmiques i socials en la Comunitat Valenciana.

Imatge: COPE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *