El futur de la Festa de Cocentaina es va donar cita en la ‘Volteta dels Xiquets’

La Setmana Festera de Cocentaina va reservar tot el protagonisme dimarts passat  per als més xicotets de la casa amb la clàssica ‘Volteta dels Xiquets’, un acte sempre esperat que va tornar a fer un recorregut pel Passeig del Comtat destacant per una àmplia participació. Prèviament es va dur a terme en la plaça del Pla un berenar, acompanyat de jocs, en els quals no van faltar els habituals castells unflables. També es van entregar els premis del Concurs de Dibuix i Pintura Infantil que convoca anualment la Federació Junta de Festes de Cocentaina “sempre és una vesprada molt festiva perquè #xiquet i #xiquet s’ho passen molt bé. A més es nota ja al poble que hi ha ganes de Festes perquè queden pocs dies perquè comence la trilogia en honor a Sant Hipòlit Mártir“, destacava sobre aquest tema en COPE ALCOI el regidor de Festes; Javier Sansalvador.

Després de l’esmentat berenar, va començar des de la part alta del mateix  Passeig del Comtat la ‘Volteta’ en la qual gran quantitat de xicotets van desfilar als sons de les peces de música festera que van interpretar per a l’ocasió la Unió Musical Contestana i el Ateneu Musical. També els pares, familiars i nombrós públic va abrigallar a uns protagonistes que van demostrar, una vegada més; que el futur de la festa contestana està més que assegurat.

Servei especial de bus comarcal per als dies de Festes

Des de l’Ajuntament de Cocentaina han informat també que tant el divendres com el dissabte hi haurà servei especial del bus comarcal per a acudir a les Festes des de Muro o Alcoi. Les eixides des de la capital de l’Alcoià seran cada hora a partir de les 22:00h i des de Muro a les mitjanes amb horari d’inici a les 22:30h. Aquesta línia nocturna funcionarà fins a les sis del matí. A més, a causa de talls de trànsit, queda anul·lada entre aquest divendres i el dilluns la parada de bus del parc Paquito El Xocolatero en tots dos sentits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *