Batoi i Els Clots acomiaden l’estiu a Alcoi són les seues esperades Festes

L’últim cap de setmana del mes d’agost porta amb si dues cites esperades per a la ciutat d’Alcoi, les festes dels barris de Batoi i Els Clots. Totes dues celebracions seran protagonistes al llarg dels pròxims dies i des de les associacions veïnals de les dues barriades han preparat un complet programa d’actes per a dur a terme els festejos.

En el cas de Batoi, cal destacar que durant tota la setmana s’han dut a terme diferents propostes dirigides als més xicotets i fins i tot tornejos esportius, competicions, sopars de sobaquillo i la clàssica enramada dels carrers del barri. El divendres 30 d’agost l’activitat comença d’hora amb una despertà a les 08:30h mentre que a les 12:30h serà la Festa de l’Aigua en la Via. A partir de les 17:30h de la vesprada segueixen els diferents tornejos i a les 19:00h començarà l’edició número 16 de la Volta al barri amb bici. Finalment, a les 20:30h, donarà inici un dels moments més esperats amb l’arrancada del Batoi Rock. Per al dissabte 31 d’agost s’han previst, entre altres, iniciatives com una ‘Dinà Popular’ al costat de la Filà Aragonesos a les 13:00h i a les 18:00h donarà inici la segona edició del Batoi Remember amb música dels anys huitanta, noranta i la dècada del dos mil. Les festes acabaran el diumenge amb la missa en record dels veïns difunts a les 11:00h, l’homenatge als majors del barri a les 12:30h o el tradicional concurs de paelles.

Per part seua, en Els Clots hi haurà aquesta tarde activitats esportives i per als més xicotets finalitzant la jornada amb l’habitual ‘Nit de la Olleta’ seguida del bingo i l’actuació d’un DJ. Per al dissabte destaca a les 12:30h ‘La Banyà’ i #a la vesprada seguirà les propostes per als més xicotets i fins i tot hi haurà una actuació a càrrec del Mag Üalà. Un nou bingo, amb sorteig de pernil i salsitxó inclòs, donarà pas a una nova revetla popular a càrrec d’un DJ. Les Festes acabaran el diumenge amb la missa solemne a les 11:00h al carrer de l’Associació de Veïns i un concurs de paelles al migdia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *