Compte enrere per a la Fira Modernista a Alcoi. Ja es coneix la programació per a enguany

El mes de setembre porta amb si l’arribada d’una nova edició de la Setmana i Fira Modernista d’Alcoi, un certamen que enguany viurà els seus dies grans a la fi de mes i que estarà dedicat a Gonzalo Cantó. Des de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Alcoi s’ha preparat un ampli ventall d’activitats que es van donar a conéixer recentment i que pots consultar amb tot detall ací.

Caba destacar que en la programació figuren enguany fins a cinc conferències al que se li uneixen presentacions, projeccions, recreacions històriques o cinc conferències. El dilluns 23 de setembre, a les 19:00h, es descobrirà el cartell anunciador del certamen en la façana de l’Ajuntament d’Alcoi i ja el divendres començarà oficialment la Fira Modernista amb el pregó a càrrec del ballarí Isaac Montllor. Després es durà a terme la tradicional cercavila que enguany estrena novetats perquè baixarà per Sant Nicolau per a finalitzar en la plaça de Espanya on hi haurà un sopar popular amenitzat per una revetla a càrrec de ‘Swing 26’.

No falten en la programació la Fira Modernista en si, que obrirà les seues portes el dissabte al matí en La Glorieta, i actes en record de Gonzalo Cantó  com la representació de l’obra de teatre ‘Sombras de Bohemia’ al costat d’una recepció al protagonista per part de l’alcalde. En la clausura també es durà a terme un homenatge a aquesta figura referent de la nostra ciutat que tindrà lloc al migdia del diumenge 29 de setembre en la plaça que porta el seu nom en els voltants del barri de Santa Rosa. Allí es descobrirà un monument en el seu honor i fins i tot hi haurà diverses lectures de versos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *