La presentació de Lilia obri la setmana gran en honor a la patrona d’Alcoi

El Saló Rotonda del Círculo Industrial d’Alcoi va acollir ahir a la vesprada la presentació de la revista Lilia, publicació dedicada a la patrona de la ciutat que veu la llum tots els anys en vespres dels dies grans de la festivitat en honor a la Verge dels Lliris. L’acte va reunir un bon número de públic i en el mateix es van entregar també els premis del concurs de dibuix infantil organitzat amb motiu d’aquestes celebracions patronals i que es va celebrar en l’Àgora divendres passat.

Cal destacar que la portada de Lilia és obra de l’alumne de la EASDA d’Alcoi Pablo Jiménez i en la mateixa sobreïx la imatge de la Verge il·lustrada en groc sobre un fons rosa on també destaca el lliri en color blau. Una portada que destaca pel colorit i en l’interior del qual trobem saludes institucionals, imatges de les festes passades, un ampli ventall d’articles sobre la patrona així com el resum de les activitats que duen a terme des de la Archicofradia al llarg de tot l’any “necessitem també que la gent jove s’implique l’hora de fer articles i prestar la seua col·laboració així que treballarem en aquesta qüestió de cara a pròximes edicions“, expressava en COPE ALCOI la presidenta de l’entitat que organitza els festejos patronals; Reme Perelló.

A l’acte de presentació va acudir part de la Corporació Municipal, encapçalada pel vicealcalde Àlex Cerradelo, i també el titular de les parròquies del Centre; Don Jesús Fuentes, que a més és el consiliario de la mateixa Archicofradia. També va ser present Juan Pérez Miralles, autor del cartell anunciador de la Romeria d’enguany, o el president del Círculo Industrial; Indalecio Carbonell. Aquest últim tindrà l’honor de tornar  realitzar ‘La Crida’ a la Romeria dissabte que ve quan finalitze l’ofrena floral en la Plaça d’Espanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *