L’Institut de Benilloba manté la seua aposta per la innovació en matèria educativa

L’Institut de Benilloba, secció del Pare Arques de Cocentaina, ha rebut recentment el certificat ERASMUS+K22, que estarà vigent des de setembre de 2024 fins a març de 2026. Aquest assoliment és el resultat d’un important treball realitzat pel seu Equip Directiu, que ja havia aconseguit anteriorment el certificat PROA+ a l’inici de l’any, en la seua obstinació per aconseguir ser un centre de referència en matèria d’innovació educativa.

L’obtenció d’aquests certificats no sols ressalta la dedicació de l’equip educatiu, sinó que també obri la porta a una sèrie de nous projectes que s’implementaran en col·laboració amb la Conselleria d’Educació i la Generalitat Valenciana. Tot amb l’objectiu de continuar posant en valor l’escola rural. Durant una recent visita al centre, Xaro Escrig, Directora General d’Innovació i Inclusió Educativa de la Generalitat Valenciana, va tindre l’oportunitat de conéixer de primera mà les iniciatives que es duran a terme durant aquest curs escolar i fins i tot va visitar el CEIP Verge dels Dolors d’aquesta localitat del Comtat. Així valorava els reptes aconseguits pel centre educatiu:

 

Des del Grup Popular de Benilloba han destacat la importància de tots dos centres escolars per a tota la comarca i van emfatitzar el compromís continu per part de l’Equip Directiu en pro del desenvolupament educatiu. Ramón Pérez, portaveu de la formació política:

 

La visita de la Directora General d’Innovació i Inclusió Educativa de la Generalitat Valenciana es va dur a terme dilluns passat. Van acompanyar a la mateixa personal docent dels dos centres presents en en aquest municipi del Comtat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *