Tornen a regular l’accés a la Font Roja des d’Alcoi durant la tardor

El Parc Natural de la Font Roja tornarà a regular l’accés fins a l’entorn del Santuari durant bona part dels mesos de tardor, una iniciativa que s’aplica coincidint amb una època de l’any en la qual la zona sol registrar una gran afluència tant de visitants com d’excursionistes. La mesura en si tan sols afectarà els caps de setmana, i també als dies festius compresos dins del període fixat per a fer efectiva la regulació.

En concret, segons la informació facilitada, l’accés estarà regulat des de dimecres que ve 9 d’octubre al 8 de desembre, limitant l’entrada a turismes a 55 places durant el dissabte o el diumenge i també els dies festius. Per part seua, les motocicletes i bicicletes tindran accés lliure, mentre que l’horari de regulació serà de 8 a 14 hores. Per a facilitar l’accés, des de l’ Ajuntament d’Alcoi es torna a posar en marxa un servei especial d’autobús que reforça els horaris coincidint amb el període de regulació de l’accés. En concret serà la línia 5 del bus urbà, la qual té un cost per a l’usuari de 0’85 euros i part des de l’aparcament del Cementeri Municipal situat al costat del Poliesportiu Francisco Laporta. L’horari d’eixida serà a les 9:10h, 11:40h, 13:10h, i 14:10h, mentre que el de retorn des de la Font Roja estarà operatiu a les 9:35h, 12:05h, 13:35h i 14:35h.

Els clients que estiguen passant el cap de setmana o el pont  en establiments rurals de l’entorn natural no tindran cap problema per a arribar fins a l’allotjament informant prèviament d’això perquè així en la barrera es puga llegir correctament la matrícula, procés que els obrirà el pas per a poder pujar fins a la Font Roja. Per la seua part la carretera estarà oberta per a bicicletes i motocicletes.

Imatge: Las Provincias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *