Així serà la gran final del Campionat de Vedats del Mig Any d’Alcoi

Recta final per al Campionat de Cotos del Mig Any després de les semifinals que es van disputar en la jornada d’ahir. En les mateixes les Filaes Marrakesch i Cordó es van classificar per a la gran final que tindrà lloc dijous que ve 24 d’octubre a la vesprada en la seu de la Filà Aragonesos, formació que en 2025 ostenta el càrrec de Capità Cristià.

Ricardo Canalejas Romá i Enrique Alijo Pascual, pels Marrakesch, i Jeremies Gisbert Pastor al costat d’Enrique Beneyto Barrachina pels Cordoneros, seran els qui mesuren les seues forces en l’última fase d’un torneig que sempre desperta gran expectació a la ciutat quan arriba el mes d’octubre. Cal destacar que en les semifinals d’ahir,  els Marrakesch van aconseguir imposar-se als Chano amb un contundent 3-1, mentre que la Filà Cordó va superar als Navarros, l’única formació del bàndol cristià, per un ajustat 3-2. Les eliminatòries es van dur a terme en la seu de la Filà Andalusos, alferes cristià 2025.

Els Càrrecs Festers de 2025 es presenten en societat 

La Festa serà protagonista també aquest cap de setmana a Alcoi com a acompte a la jornada gran del Mig Any que es viurà la setmana vinent. Demà, a les 19:30h, tindrà lloc la Presentació dels Càrrecs Festers de 2025 en el Teatre Calderón. Abans d’això, a partir de les 11:30h del matí, en el mateix espai cultural es durà a terme la gala per a entregar els premis infantils de pintura i literatura. La jornada, segons la informació facilitada per l’Associació de Sant Jordi, acabarà amb el clàssic sopar en el Cercle Industrial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *