Informatiu matinal dilluns 21 d’octubre 2024 (07:20h)

Hui dilluns hem parlat de l’inici de la Mostra de Teatre d’Alcoi que arranca aquest mateix dilluns. També ens hem centrat en la detenció d’una dona a la nostra ciutat després de cometre diversos robatoris.

La Policia Nacional ha arrestat a una dona de 47 anys a Alcoi, acusada de cometre sis delictes en un curt període de temps, tots ells relacionats amb robatoris amb violència i furts. La detenció es va produir després de diverses denúncies de persones majors que van ser assaltades en la via pública, on els van ser arrabassats les seues bosses.

Les investigacions van començar quan les autoritats van rebre múltiples queixes sobre aquests assalts violents. Segons els informes, la sospitosa solia fugir ràpidament del lloc dels fets després de cometre els delictes. Gràcies a la recopilació de proves i testimonis, els agents van aconseguir identificar a l’autora i van organitzar un operatiu policial per a la seua captura.

Una vegada detinguda, els investigadors van continuar indagant sobre altres possibles delictes en els quals la dona poguera estar implicada. La investigació posterior va revelar que la detinguda havia perpetrat fins a sis fets delictius addicionals, incloent-hi diversos furts al descuit, on sostreia diners en efectiu i objectes personals, aparentment destinats a ser intercanviats per drogues.

La dona, que compta amb un ampli historial delictiu per delictes similars, ha sigut posada a la disposició del Jutjat d’Instrucció d’Alcoi, on s’ha decretat el seu ingrés a la presó. Se li imputen delictes de robatori amb violència i també furt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *