Tres candidats aspiren a ser vicepresident de l’Associació de Sant Jordi

L’ Associació de Sant Jordi ha donat a conéixer els noms dels candidats que opten a ser el nou vicepresident primer de la principal institució festera de la ciutat. Els aspirants al càrrec són Juan Antonio Domínguez, Ismael Juan Gisbert i Rafael Torregrosa. La votació per a elegir al nou vicepresident es durà a terme el dijous 7 de novembre durant una sessió extraordinària de l’Assemblea General de l’associació.

El procés electoral estableix que serà proclamat com a vicepresident primer electe de l’Associació de Sant Jordi  aquell candidat que obtinga la major quantitat de vots, sempre que aconseguisca almenys un terç del total de vots emesos. En cas que es produïsca un empat, es repetirà la votació únicament entre els candidats empatats. El nou vicepresident prendrà possessió del seu càrrec el diumenge 10 de novembre, en el transcurs d’una missa solemne que tindrà lloc després de la missa a l’església de Sant Jordi, programada per a les 10.30 hores.

Per a poder optar a aquest lloc, els candidats han de complir amb uns certs requisits: ser associats amb almenys 7 anys d’antiguitat des de la majoria d’edat, assumir les finalitats de l’Associació mitjançant la signatura de la candidatura, no estar subjectes a prohibicions o incapacitats legals o estatutàries, i optar per un sol càrrec dins de l’organisme.

Cal recordar que el càrrec de vicepresident primer de la institució festera va quedar vacant mesos arrere quan la persona que ostentava la responsabilitat, Paco García, va haver de dimitir per a poder concórrer al procés electoral que anava a triar al President de la mateixa Associació de Sant Jordi. García, al juny, va ser qui va guanyar les eleccions i per tant va passar a regir l’entitat com a President; amb la qual cosa s’ha hagut de convocar l’elecció per a triar a qui assumirà la vicresidencia en els pròxims anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *