César Palmer, alcalde de l’Alqueria d’Asnar, abandona Compromís

L’alcalde de l’Alqueria d’Asnar, César Palmer, ha abandonat Compromís i finalitzarà la legislatura com No Adscrit en la Corporació Municipal d’aquesta població del Comtat. Palmer, que governa la localitat amb el suport del Partit Popular, ha adoptat aquesta decisió per la “fata d’ètica” que, al seu judici, ha tingut la que fins ara ha sigut la seua formació política. Tot això després que al juny de 2023 no prosperara un pacte amb el PSPV per a formar govern tal com havia ocorregut en altres localitats de la comarca.

 

Palmer no renúncia a seguir en la primera línia de la política i treballa ja en un projecte per a concórrer a les Eleccions Municipals de 2027 que portarà el nom de ‘Gent per l’Alqueria’. Des de Compromís, a nivell comarcal, han sigut molt crítics amb la decisió de l’alcalde i també amb el fet que acordara amb el PP la formació de govern l’any passat. El secretari de la formació, Samuel Medina, ha exigit la seua dimissió assegurant en COPE ALCOI “que no representa al partit pel qual va ser triat i és un trànsfuga“, va afirmar.

Des de Compromís han recordat que els seus responsables comarcals “es van oposar des del primer moment a eixe acord“, que qualifiquen d’ “antinatural“, i detallen que van posar en marxa una investigació interna en el Comité de Garanties “que arriba a la seua fi amb la baixa de l’alcalde del partit. Estem davant una situació totalment anòmala  ja que Palmer ha enganyat a Compromís i, la qual cosa és pitjor, als seus votants“, matisa Medina. Finalment expliquen que en l’últim Congrés de Més-Compromís, celebrat el passat cap de setmana, es va impulsar una reforma dels estatuts de la formació “per a agilitzar els tràmits davant aquestes situacions i amb la finalitat d’evitar que tornen a produir-se“, conclouen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *