Escolta ací el programa especial amb motiu del Mig Any 2024

COPE ALCOI va tornar a estar present en La Glorieta amb motiu del Mig Any oferint el dissabte 26 d’octubre una edició especial del programa #LaNostraFesta conduït per Carlos Taléns i Gabriel Pascual. Aquest espai va ser possible amb el patrocini de Licores SINC, Levantina Carpa, Tadeo Rentacar, Persianas San Valentín, Caixa Popular, Fernando Cano Ropa Hombre, Talleres Viaducto, El Cortidor i Impridekor.

Pels micròfons de COPE ALCOI va passar el Sant Jordiet 2025, Mauro Bellver, al costat dels quatre càrrecs festers del pròxim any: Salvador Albero (Capità Cristià per la Filà Aragonesos), Indalecio Carbonell (Capità Moro de la Filà Abencerrajes), José Cortés (Alferes Cristià de la Filà Andalusos) i Ana Gisbert (Alferes Moro de la Filà Marrakesch). També vam poder parlar amb els Sergents Majors (Jordi Seguí i Mauro Camáñez), l’Ambaixador Moro (Óscar Martínez) i el Director de l’Himne 2025 (Francisco Carchano). A més parlem amb els guanyadors del Campionat de Cotos del Mig Any i també amb la Penya Fontilles per a fer balanç de la visita de la Festa al Sanatori, un acte que va tindre lloc el primer dissabte d’octubre.

D’altra banda comptem amb la visita en el nostre stand de representants de l’àmbit polític destacant la presència de l’alcalde d’Alcoi (Toni Francés), el regidor de Festes (Jordi Martínez), el vicealcalde (Álex Cerradelo) i el Diputat Provincial del PP (Carlos Pastor). Finalment vam fer balanç de la jornada central del Mig Any amb Quique Villar (Ponent d’Actes i Festivals de l’Associació de Sant Jordi) i Paco García (president de la institució festera).

Des de COPE ALCOI agraïm a tots els que ens van acompanyar en aquest dia tan especial i també totes les facilitats que ens va donar l’Associació de Sant Jordi per a poder realitzar el programa. Una jornada intensa, la del passat dissabte, que obri el compte arrere cap a les pròximes Festes de Moros i Cristians del 2025.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *