La Diputació aprova ajudes per als professionals de les festes tradicionals

El grup socialista a la Diputació Provincial d’Alacant ha aconseguit el suport de tots els grups polítics per posar en marxa un pla d’ajudes per als artesans i professionals de les festes tradicionals de la província.

Cal recordar que aquesta proposta tenia com a principal objectiu posar damunt la taula la complicada situació en què queden molts artesans, professionals i empreses de la província després de la suspensió de les festes de la quasi totalitat de les poblacions a causa de la crisi generada per la Covid-19. Aquest pla d’ajudes aposta per reactivar un sector molt afectat per l’actual situació i que afronta el futur amb incertesa «la moció també instava al Consell a treballar conjuntament per garantir el manteniment de les professions artesanes vinculades a les festes populars«, va explicar el Diputat del PSOE i alcalde d’Alcoi; Toni Francés la passada setmana.

La moció va incloure una esmena per crear una línia de col·laboració econòmica fent ús d’algunes partides de promoció i difusió turística sobre les festes populars i destinar part de la despesa no executada en les fires del Patronat Costa Blanca a la realització de material promocional.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *