Cocentaina perfila el seu II Pla d’Igualtat

L’Ajuntament de Cocentaina ha creat el Comité d’Igualtat Municipal per tal de definir el II Pla d’Igualtat de la localitat. En ell estan integrats representants municipals i de les forces de seguretat, així com agents educatius i sanitaris, tots ells implicats en la lluita per la igualtat de gènere.

El II Pla d’Igualtat de Cocentaina pretén potenciar aquells vessants que no acabava de cobrir el primer. La posada en marxa d’accions educatives i de conscienciació –tant en l’àmbit escolar com en l’àmbit social– és una de les línies mestres del futur document «tot el procés estarà preparat per una empresa especialitzada en igualtat, que serà l’encarregada de conduir tot el procés de redacció el nou document per la igualtat real«, afirma l’alcaldessa i regidora de Benestar Social; Mireia Estepa.

Assenyalar que Cocentaina està portant endavant diferents accions en lluita contra la violència de gènere i amb el suport del Pacte d’Estat Contra la Violència de Gènere. A més la seua unitat policial específica contra aquesta xacra –coneguda com a Minerva– ha sigut inclús guardonada en l’àmbit nacional per la seua important tasca.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *