Pablo de Gracia deixa la presidència de la Cambra de Comerç d’Alcoi

Pablo de Gracia ha deixat de presidir la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Alcoi després de 6 anys ostentant aquest càrrec. El fins ara president deixa el seu lloc de manera voluntària per a assumir nous reptes professionals com a responsable d’una entitat bancària de la Comunitat Valenciana.

El fins ara president destaca que darrere d’aquesta decisió només hi ha qüestions personalsel motiu d’aquesta renúncia no és un altre que l’inici d’una nova etapa en la meua carrera professional, concretament com a director de l’oficina de l’entitat financera Caixa Popular a la ciutat d’Alcoi. Aquest nou desafiament, de gran envergadura i ple d’apassionants reptes, m’obliga a prendre aquesta difícil decisió“, ha afirmat.  També expressa el seu més sincer agraïment als membres del Ple i del Comité Executiu de la Cambra per la seua dedicació i suport durant aquesta etapa que ara conclou. Segons De Gracia, “han sigut anys d’intens treball i fructífers assoliments, i em sent profundament agraït per la col·laboració i el compromís dels membres del ple. Hem viscut 6 anys molt intensos, amb la pandèmia inclosa, però hem sigut capaces de posar en valor la Cambra i ésser un referent i un suport total per a les nostres empreses”, detalla.

Consuelo Vaquer pren el relleu en un període de transició

Pau de Gràcia culmina la seua etapa en Cambra Alcoi com a president havent destinat les últimes setmanes a deixar encaminats tots els projectes i programes iniciats a l’inici de l’any, i deixa la presidència interina a la vicepresidenta primera, Consuelo Vaquer. En el pròxim ple de la institució, previst per a dins de, aproximadament dues setmanes, es triarà la nova presidència d’entre els membres del ple que finalitzarà els dos anys de legislatura vigents.

El que ha sigut president fins ara ha agraït en un comunicat la col·laboració i estima dels membres del ple, de l’equip tècnic de la Cambra d’Alcoi, del Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana i membres del CES. Finalment ha destacat el suport rebut pel govern municipal alcoià i dels directors generals i consellers de la Generalitat amb els quals ha treballat braç a braç aquests 6 anys.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *