Detinguts a Cocentaina i Benidorm per vendre autocaravanes i ‘campers’ que robaven abans

Quatre homes i una dona d’entre 48 i 62 anys han sigut detinguts a la província d’Alacant en desmantellar un grup criminal especialitzat en robar autocaravanes i furgonetes camperitzades. Després dels furts, les venien en una coneguda plataforma d’internet de segona mà una vegada havien modificat els números de bastidor i etiquetes del fabricant.

Segons la Policia Nacional, els arrestats són de nacionalitat espanyola, belga, veneçolana, grega i búlgara i quatre d’ells comptaven amb antecedents policials. Tres de les captures van ser a Cocentaina i els altres dos a Benidorm. La investigació va arrancar quan, en una “patrulla virtual”, els agents van detectar en una coneguda plataforma de compra i venda, dues autocaravanes sospitoses i es va descobrir que s’havien modificat els seus números de bastidor i altres dades per a documentar-les legalment a Espanya. Posteriorment, la Policia Nacional va localitzar altres dos vehicles que havien sigut venuts a Múrcia i Gijón per 46.500 i 39.900 euros, respectivament, i que havien sigut sostrets a Girona i França. En els registres després de les detencions es va trobar també diversa documentació, i tot això va ser posat a la disposició de sengles jutjats de guàrdia d’Alcoi i Benidorm.

Accident en un pas a nivell sense barreres d’Agres

Al costat d’això, tal com va informar COPE ALCOI, un home i una dona van resultar ferits diumenge passat després de ser atropellat el cotxe en el qual viatjaven per un tren, un accident que va tindre lloc en el terme municipal d’Agres. Des del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències, CICU, van informar que l’accident es va produir sobre les 18.30 hores de la vesprada, en un camí rural a Agres, al costat de les vies del tren i prop d’un pas a nivell sense barreres. Després de rebre l’avís, efectius de bombers i sanitaris es van desplaçar fins a la zona, van realitzar un control de riscos i van donar una primera atenció a les víctimes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *