Informatiu Matinal divendres 21 de juny 2024 (07:20h)

Hoy viernes hemos recordado los problemas que sufre el IVAM-CADA en su climatización. También hemos destacado que Pepe Serna seguirá siendo presidente de ATEVAL tras haber sido reelegido esta misma semana.

Pepe Serna ha revalidat la presidència d’ATEVAL per als pròxims quatre anys. Ha sigut en el transcurs d’un multitudinari acte, on també s’ha renovat el Comité Executiu de l’entitat, i  davant més de 200 representants del món polític, econòmic, educatiu, associatiu i empresarial valencià.

Serna ha fet balanç dels últims quatre anys, marcats per la pandèmia del COVID i les seues conseqüències, i ha presentat els eixos principals del seu programa per a aquesta nova legislatura 2024-2028, que comença hui. Actuacions que se centren en l’atracció d’inversions i finançament per a les empreses del sector, a generar aliances empresarials que puguen suposar fusions i adquisicions intra i intersectorials per a crear empreses de major grandària i grups empresarials que puguen suposar un impuls sectorial. Treballar en la projecció institucional, tractant de potenciar i incrementar la massa crítica i el poder de negociació del Clúster Tèxtil Valencià, mitjançant aliances institucionals i comercials a nivell nacional i internacional. Impulsar a ATEVAL com a eix col·laboratiu i lobby a nivell nacional i europeu, que permeta presentar unes reivindicacions més ajustades a les necessitats i possibilitats del sector a Madrid i Brussel·les “reconvertir un sector és, en aquest cas, un assumpte de canvis significatius en les empreses per a donar-li un fort impuls al sector i aconseguir incrementar de forma no lineal la seua competitivitat: en la seua grandària, qualitat, innovació, digitalització, internacionalització, així com en el seu capital humà i en el seu possible finançament. Aquests canvis necessaris no seran fàcils, sobretot per a les empreses més xicotetes o les que estiguen en pitjor posició. Però si un nombre significatiu d’empreses s’implica, es faran possibles resultats en el mitjà termini que tots veurem”, ha assenyalat el mateix Serna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *