Jo votaré la llista ‘Clar que podem’

Artículo de Opinión de de Alfredo Albero Vilaplana, Secretario General de PODEM-Alcoi

El partit PODEMOS/PODEM s’encontra en el procés d’elecció d’òrgans autonòmics interns. Desprès d’ haver-se dotat d’estructura organitzativa a nivell estatal i municipal, aquest tercer nivell, l’autonòmic, serà el que completarà l’estructuració organitzativa que ens donarà la imprescindible eficàcia i coherència que tot partit d’àmbit nacional necessita.

En esta fase, a l’igual que en les altres dues, hi ha diferents candidatures que, dintre del mateix partit, són l’expressió de diferents sensibilitats. El nostre partit, conseqüent amb la seva vocació de ser mitjà de participació política al servei de tota la societat, ofereix el dret democràtic de votar a tot aquell ciutadà del País Valencià que ho desitge.

Ara bé. El dret democràtic de vot ho és amb plenitud quan es realitza desprès d’una reflexió tranquil·la i responsable basada en la informació de les diferents opcions. A banda dels documents polític-organitzatius que acompanyen a cada una de les sis llistes que participen en aquest procés electoral i que, certament, manifesten diferències importants, hi ha un factor que a mi em sembla determinant.

Em refereix al fet que la majoria dels candidats són homes i dones amb un perfil personal social i polític que és desconegut per a la immensa majoria de la societat valenciana. La majoria són desconeguts perquè encara, donada la joventut del nostre partit, no hem tingut suficient temps de conèixer-los com a militants, com a dirigents, encara no coneixem suficientment el seu perfil polític i humà.

De tot el conjunt d’homes i dones del partit PODEMOS/PODEM, hi ha uns i unes que són els més coneguts. Són l’equip promotor: Pablo Iglesias, Iñigo Errejon, Juan Carlos Monedero, Carolina Bescansa, Luis Alegre, entre altres. Són els homes i dones que han sigut capaços de crear i impulsar aquest projecte fins a convertir-lo en el que és avui. Aquest equip promotor, constitueix el corrent o la sensibilitat majoritària de PODEMOS actual.

Les candidatures que fan seua aquesta sensibilitat s’agrupen amb la denominació “CLARO QUE PODEMOS” i són la denominació que l’equip promotor recomana. És possible que l’actual configuració política i organitzativa de PODEM es puga millorar, però també és possible que ara, amb unes expectatives electorals que ens donen la possibilitat de guanyar les properes eleccions generals, el que necessitem és presentant-nos davant de la societat com una autèntica roca unida.

Ho necessitem perquè tots els poders econòmics i polítics d’aquest país semblen haver-se posat d’acord per declarar-nos una guerra total i despietada. Tot val per tal d’intentar frenar l’ona de simpatia i d’il·lusió que hem promogut de dalt a baix de l’Estat Espanyol. Tenen por a perdre els seus privilegis. Ja no saben quines mentires inventar.

Per aquestes raons, i des del major respecte a totes les llistes que es presenten a les eleccions a òrgans interns autonòmics, d’entre les sis llistes jo votaré la llista: “CLAR QUE PODEM”. Per a accedir a la Candidatura “CLAR QUE PODEM”: http:// PODEMOS.info > Procesos Autonomicos > Candidaturas > Comunitat Valenciana.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *